На межі війни: КНДР заявила про намір ввести війська у демілітаризовану зону на кордоні із Південною Кореєю

У штабі північнокорейських військ готують "план дій для повернення армійських підрозділів у демілітаризовані зони", щоб лінія фронту стала "фортецею пильності проти Півдня".

Генштаб армії комуністичної Північної Кореї увечері 15 червня оприлюднив заяву, у якій йдеться про наміри ввести війська в демілітаризовану зону на кордоні з Південною Кореєю. У такий спосіб північнокорейці хочуть перетворити кордон на фортецю – під своїм контролем, повідомляють Патріоти України.

Текст заяви КНА (Корейська народна армія – збройні сили Північної Кореї) опублікувало Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК). У заяві прямим текстом йдеться, що КНА "пильно стежить за поточною ситуацією, коли відносини між Північчю і Півднем стають все гіршими й гіршими".

"Ми повністю готові забезпечити військовими засобами будь-які зовнішньополітичні рішення партії та уряду (Ким Чен Ина – ред.)", – заявили військові.

Саме тому у штабі північнокорейських військ готують "план дій для повернення армійських підрозділів у демілітаризовані зони", щоб лінія фронту стала "фортецею пильності проти Півдня". Щоправда, у тексті заяви згадується і про те, що план дій має схвалити партія. Тобто, остаточного рішення з цього приводу ще немає.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...