На місці прильоту велика пожежа: Окупанти завдали удару по Харкову, під завалами можуть бути люди

Російські окупанти продовжують обстрілювати мирні міста та села - у ніч проти 20 березня вони обстріляли Дніпропетровщину, а вдень завдали ударів по Харкову, під завалами можуть бути люди. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

"Окупанти вкотре вдарили по одному з районів Харкова. Під завалами можуть бути люди. На місці працюють всі профільні служби. Інформація уточнюється", - написав він.

Через кілька хвилин, о 13:22, він попередив, що окупанти можуть завдавати повторних ударів та закликав харків'ян перебувати в укриттях. Тим часом у місцевих Telegram-каналах повідомляють про звуки вибухів - ймовірно, внаслідок випущених керованих авіаційних ракет Х-59 класу. В одному з районів підіймається стовп диму, повідомляють про влучання. Зберігається повторна загроза застосування авіаційного озброєння.

За 15 хвилин, о 13:34, харківський міський голова Ігор Терехов написав у своєму Telegram-каналі про те, що внаслідок удару по Харкову є постраждалі, їхня кількість і ступінь поранень уточнюється. "На місці "прильоту" дуже велика пожежа. На місці працюють усі відповідні служби та волонтери", - йдеться у повідомленні.

Підтверджено: Президент Ірану таки загинув в авіатрощі, разом з ним і людина, що підписувала контракт на поставку Росії "шахедів" (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 7:49

Президент Ірану Ібрагім Раїсі загинув внаслідок аварії гелікоптера. Всі пасажири борту загинули. . На борту перебував і очільник МЗС Ірану. . "Тепер у пеклі підписуватимуть контракти на поставку Шахедів", - іронізує Оперативний ЗСУ.

Поцілили прямісінько всередину будівлі: Захисники України знищили одразу дев’ять окупантів (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 7:23

Аеророзвідники і пілоти FPV-дронів Волинської бригади атакували загарбників та ліквідували одразу дев’ять російських військових. Про це йдеться на сторінці 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. "Відразу дев’ять орків – аеророзвідни...