На мові "молодої республіки" засмердило "большим шухером": Сім'я "мера" Луганська Пілавова терміново розпродує майно

Сім'я "мера" Луганська Маноліса Пілавова готується до виїзду з "ЛНР", для чого зараз спішно розпродає своє майно.

Глава окупаційної "адміністрації" Луганська Маноліс Пілавов і його родичі розпродають нерухомість на території "ЛНР", повідомляють Патріоти України.

Зокрема, телеграм-канал "Таємниці Луганської Республіки", посилаючись на власні джерела, пише, що Пілавов зовсім перестав влаштовувати російських кураторів окупаційної "влади" "ЛНР". І нібито в Москві вже прийнято рішення про відсторонення Пілавова з посади глави окупаційної "адміністрації" Луганська. Про те, що послужило приводом для такого рішення, телеграм-канал не повідомляє. Однак можна припустити, що російських кураторів, швидше за все, не влаштувала жадібність Пілавова і його родичів, їх пристрасть до корупційних схем і крадіжок грошей з бюджету Луганська і "ЛНР".

"У клану Пілавова серйозні проблеми, все настільки погано, що Пілавови почали продавати нерухомість в республіці. Як нам кажуть, є рішення москвичів про те, щоб зняти Маноліса Пілавова з поста мера міста", - йдеться в повідомленні сепаратистів.

Раніше часто з'являлася інформація про те, що в "республіку" навідувалися перевіряючі з Москви, і кожен такий візит закінчувався звітом про колосальні недостачі в бюджетах, про абсолютно неефективне господарювання та загальної роботи окупаційної "влади" за принципом "як не треба". Напевно, в цих звітах чимало місця було приділено окупаційній міській "адміністрації" Луганська, її главі і його родичам: синові Михайлу, який працює в окупаційній "прокуратурі" Лутугинського району, і двоюрідному брату Павлу - колишньому директору луганського стадіону "Авангард", а зараз - співробітнику "апарату" "уряду" "ЛНР". Втім, також ходять чутки і про те, що справи Маноліса Пілавова не такі вже й погані. Нібито він готує собі "запасний аеродром" у вигляді посади в "уряді ЛНР", куди перейде, пішовши з "адміністрації" Луганська.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...