На Миколаївщині українські бійці знищили два ворожі дрони-камікадзе "Ланцет"

Силами повітряного командування "Південь" було збито два дрони-камікадзе, якими росіяни намагалися атакувати позиції ЗСУ на Миколаївщині. Згідно з повідомленням речника командування Владислава Назарова, йдеться про дрони-камікадзе "Ланцет", передають Патріоти України.

вічі на Миколаївщині ворог намагався атакувати за допомогою дронів-камікадзе "Ланцет", які були влучно знищені нашими зенітно-ракетними підрозділами до реалізації своєї нищівної місії – зазначив Назаров.

Крім того, за минулу добу на південному напрямку фронту кількість рашистів було зменшено на 47 осіб, а броньованой та автомобільної техніки – на 7 одиниць.

Про "Ланцет"

Цей БПЛА володіє швидкістю 110 км/год під час горизонтального польоту і 300 км/год при пікіруванні в ціль. А його дальність дії досягає 40 кілометрів. Крім того, апарат оснащено телевізійним каналом зв’язку, який передає зображення цілі, що дозволяє підтвердити успішність ураження.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...