"На нас техніку звозять, хочуть вибити до 25 числа": Окупант поскаржився, що війська РФ не готові до наступу ЗСУ. Перехоплення

Російські окупанти втрачають хватку боротися зі Збройними силами України. Вони виснажені, причому як морально, так і фізично, і дуже бояться наступу захисників нашої країни, передають Патріоти України.

Про це свідчить телефонна розмова російського військового з родичкою, яку перехопило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Окупант поскаржився, що війська РФ не готові до наступу ЗСУ.

На запитання жінки, як у нього справи, окупант одразу ж відповів, що не найкраще. "Тут же тривогу нам оголосили, хохли техніку звозять. До 25-го числа хочуть нас вибити. Наказ дано від америкосів. Коротше, тут зараз начальник вдень їде. Дивимося на них – тут піпець, взагалі", – каже російський воєнний злочинець.

Також російський загарбник поскаржився на нестачу особового складу військових. "Народу н*хера у нас. Командир роти – вже четвертий командир взводу. Усі змінюються – людей убивають. У нас людей узагалі вже не залишилося", – зізнався окупант.

А ще, за його словами, солдати голодують. "Жерти нічого, бл*ть, жратву цю хрінову... В нас з їжі часник, цибуля, сало потрібно. Каші нам не потрібні. Ми вже півтора місяця жеремо каші", – поскаржився загарбник.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...