"На ній працює дядько": Власник фури, що вибухнула на Кримському мосту, заперечує причетність до підриву

Самір Юсубов, який назвався власником фури, яка, як передбачається, вибухнула на Кримському мосту, заперечує причетність до інциденту. Його відеозвернення опублікували російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

"Я, Юсубов Самір Сеймур-Огли, 1996 року народження, до того, що трапилося на Кримському мосту, стосунку не маю. Фура оформлена на мене, на ній працює дядько Юсубов Махір Насіб-Огли. Все життя займається вантажоперевезеннями", – каже хлопець на відео.

Інформація Саміра Юсубов частково підтверджується даними з відкритих джерел – людина на ім'я Юсубов Махір Насиб-Огли раніше була оформлена як підприємець в Татарстані, його діяльність була пов'язана з автомобільним вантажним транспортом.

Російські Telegram-канали повідомляють, що зараз в будинках рідних Саміра проходять обшуки, а сам він перебуває за кордоном. Зазначимо, раніше російські ЗМІ опублікували його фото, назвавши ім'я – Борис Юсубов. Також повідомляли, що він нібито продав фуру, але новий власник не переоформив її.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...