На них санкції не вплинули? Депутати Держдуми зберегли квартири в країнах ЄС

На тлі масових антиросійських санкцій, введених у зв'язку з вторгненням РФ в Україну, депутати Держдуми країни-агресора збільшили капітали та зберегли своє майно в країнах ЄС та НАТО, передають Патріоти України.

Як повідомляє проект "Можем объяснить", наданим за указом Путіна правом не публікувати в цьому році декларації скористалися всі фракції, окрім есерів. Навіть з усічених декларацій випливає, що війна не позначилася на добробуті парламентаріїв.

У депутата-втікача Вадима Білоусова станом на травень 2022 року були будинок і квартира в Іспанії. У Олександра Ремезкова дві квартири в Австрії: одна записана на його екс-дружину, інша - на дочку.

У дружини Валерія Гартунга 190-метрова квартира в Швейцарії і 94-метрова квартира на Кіпрі, в жовтні 2022-го він підтвердив факт володіння ними. Спікер В'ячеслав Володін збільшив доходи на 23%, заробивши 80,9 млн руб (на 15,9 млн більше ніж у 2021-му); більшу частину склали відсотки за вкладами. Середньомісячна зарплата депутата перевищила 500 тис.рублів. Середньомісячна зарплата звичайних росіян у 2022-му була на порядок меншою - 63 тис.рублів.

Олександр Бабаков володіє маєтком у Франції, записаним на компанію його сина та дочки (актив заморожений).

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...