На околицях Лимана на Донеччині тривають бойові дії, - мер міста

На околицях Лимана Донецької області, який перебуває під російською окупацією з кінця травня, станом на вечір суботи, 10 вересня, тривають бойові дії. Про це повідомив Суспільному міський голова Олександр Журавльов, передають Патріоти України.

«Російські військові ще упираються. Прапора поки нашого немає. Треба трошки почекати», — додав він.

Місто Лиман розташовується на півночі Донецької області, за 50 кілометрів від Ізюма Харківської області. Лиман було окуповано російськими військами 30 травня 2022 року.

1 вересня ЗСУ пішли в активний контрнаступ на Харківщині. Станом на 9 вересня українські захисники звільнили понад 30 населених пунктів області, серед яких Балаклія, Куп’янськ та Ізюм. Російські війська продовжують відступати під натиском українських сил.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...