На окупантів чекає лише смерть: Воїни ЗСУ показали, як з повітря нищать загарбників на Бахмутському напрямку (відео)

Українські військовослужбовці продовжують знищувати російську окупаційну армію на Бахмутському напрямку. За допомогою аеророзвідки захисники країни завдають точкових ударів по позиціях ворога, передають Патріоти України.

В результаті ворог зазнає все більше втрат особового складу. Бійці 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" виявили розташування російських окупаційних військ за допомогою аеророзвідки. Після цього ворог отримав гранати безпосередньо в окопи.

Загарбники намагалися сховатись у лісосмузі, проте це їм не допомогло, і вдала робота аеророзвідки призвела до знищення чергової партії окупантів.

Примітно, що російські війська безуспішно продовжують штурмувати Бахмут, але в результаті зазнають великих втрат і жорсткої відсічі українських військовослужбовців.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...