На окупованій Луганщині 39 в’язнів втекли із загону "Шторм Z" - убито "військового міністерства ЛНР"

Останнім часом в окупаційних військах спостерігається посилене невдоволення та відсутність бажання боротися за амбіції безрозсудного лідера. В окупованому росіянами Лисичанську Луганської області з табору злагодження загону "Шторм Z" втекли 39 колишніх зеків, передають Патріоти України.

Про це повідомляють росЗМІ. 24 травня сталася втеча з табору загону "Шторм Z", який розташований в окупованому місті Лисичанську. Під час цієї втечі загинув наглядач, який є військовослужбовцем "міністерства держбезпеки ЛНР".

За даними росЗМІ, в'язні, які втекли, озброєні й ухиляються від арешту, переміщаючись на автомобілях. Наразі проводиться пошук дезертирів, включно з правоохоронцями, зокрема в Російській Федерації. Силовим структурам Ростовської області було надано дані для проведення оперативних заходів та затримання втікачів.

Повідомляється, що раніше російські ЗМІ згадували про можливі надзвичайні ситуації, в яких може бути замішане угруповання, пов'язане з Євгеном Пригожиним та його найманими бійцями. Передбачається, що їхньою метою є дискредитація міністерства оборони Росії та подальше підривання репутації Сергія Шойгу, зокрема шляхом звинувачення його в нездатності контролювати "Проект К" і використання звільнених ув'язнених для участі у конфліктах.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...