На озброєнні з 2015-го: ЗСУ знищили у Чорнобаївці унікальну РЛС окупантів (фото)

Українські військові на аеродромі в Чорнобаївці на Херсонщині рідкісний знищили і сучасні екземпляр РЛС російської армії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram СтратКом ЗСУ.

48Я6-К1 "Підліт" - це твердотільна трикоординатна станція радіолокації з радарами кругового огляду і можливістю виявлення повітряних цілей на малих і гранично малих висотах у складній перешкодовій обстановці.

У війська ППО армії РФ постачання даних РЛС розпочато у 2015 році. На сьогоднішній день це один із найсучасніших і рідкісних типів РЛС в армії противника. Фотографії спаленого шасі зі знищеною установкою було опубліковано після звільнення аеропорту українською армією.

США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні

п’ятниця, 10 травень 2024, 22:03

США 10 травня оголосили про виділення Україні нового пакету військової допомоги на суму до $400 млн. Текст меморандуму американського президента Джо Байдена для держсекретаря Ентоні Блінкена опублікували на сайті Білого дому, передають Патріоти України...

Зараз вже працюють майстерні з ремонту: Канадський виробник броньовиків відкриє філіал в Украні

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:41

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. Про це в інтерв’ю Defense Archives розповів засновник та керівник компанії Роман Шимонов, передають П...