"На папері - контрактники, а насправді - "мобіки": Окупант розповів про "порядки" в російській армії. Перехоплення

Російський окупант розповів, що їхнє командування підробляє документи та відправляє "мобіків" на ті ділянки фронту в Україні, де мають стояти контрактники. Ніхто з досвідченіших військових країни-агресора не хоче воювати і ризикувати своїм життям, передають Патріоти України.

Контрактники вважають за краще залишитися в тилу і також відправляють замість себе передову мобілізованих росіян. Про це стало відомо з розмови окупанта з його другом, перехопленої Головним управлінням розвідки Міноборони України.

Зокрема, така доля спіткала 170 "мобіків", яких привезли під Луганськ. Їх одразу ж відправили на "передок". "У нас за паперами в міністерстві взагалі "контрабаси" тут стоять, де ми стоїмо, а насправді тут "мобіки" стоять. Поміняти не можуть півтора місяці, хоч трохи голова відпочила б від цих бум-бум", – поскаржився другий загарбник.

Його командир батальйону, за словами військового РФ, не відпускає солдатів у відпустку та забрав у них військові квитки. Саме командування окупантів при цьому знаходиться в тилу.

Воєнні злочинці також поскаржилися на великі втрати у лавах військ РФ. В одному з підрозділів із 35 осіб залишилося лише 11. Стало відомо, що завдавати втрат окупантам ЗСУ допомагають російські артилеристи – вони регулярно накривають своїх товаришів по службі дружнім вогнем.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...