На передовій не стримався: "Звільнимо Донбас, як Україну від нацистів", - Зеленський прирівняв окупантів Четвертого райху до їхніх духовних попередників

Зазвичай більш ніж політкоректний щодо висловлювань про державу-агресора, Володимир Олександрович після недавних потрясінь, дав поживу друзям та ворогам

Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Луганської області відвідав військових у зоні операції Об’єднаних сил. Там він висловив переконання, що Україні вдасться звільнити Донбас від окупантів, як колись було звільнено від нацистів Київ, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт президента.

Зеленський поспілкувався з воїнами та подякував їм за службу. Зокрема, він нагадав, що 77 років тому було звільнено від нацистських загарбників Київ, і висловив переконання, що і в наші дні Україна зможе звільнити свої землі від ворога, зазначають Патріоти України.

Глава держави також ознайомився з умовами служби на передових позиціях. Зеленський вручив захисникам подарунки та сертифікат на військовий автомобіль.

Пряма мова: "Ви захищаєте інтереси нашої країни, наш суверенітет і територіальну цілісність…

Я впевнений: завдяки стійкості наших героїв це обов’язково станеться з тимчасово окупованим Донбасом. Дякую вам за службу. Бережіть себе, наші родини і в цілому Україну".

У ворога проблеми з авіатерором українських територій з Криму: Через масований ракетний удар вибухнув головний артилерійський склад аеродрому "Бельбек", - "Атеш"

четвер, 16 травень 2024, 2:35

За найбільш сміливими заявами експертів провідний аеродром російський військової авіації в Криму був практично знищений. У тимчасово окупованому Криму пошкоджено головний артилерійський склад військового аеродрому "Бельбек". Про це ввечері 15 травня п...

Оборона Вовчанська: Прикордонники показали, як знищили два російських танки, котрими загарбники атакували найближче до держкордону місто Харківщини (відео)

четвер, 16 травень 2024, 1:45

Прикордонники-аеророзвідники знищили два російських танки, з яких окупанти обстрілювали околиці міста Вовчанськ на Харківщині. . Пілоти розвідувальних БпЛА переслідували ворожу техніку до місця стоянки і за першої ж нагоди нанесли вогневе ураження.