"На переговорах Путін щось кине Зеленському, щоб він міг похвалитися": Політолог спрогнозував результат зустрічі "нормандської четвірки"

Для президента РФ Володимир Зеленський у будь-якому разі вигідніше, ніж Порошенко.

Путін не буде "топити" Зеленського відразу? Фото: скріншот з відео.

Рейтингу Володимира Зеленського поки не загрожує катастрофічне падіння, хоча, як показують дані соцопитувань, певне зниження вже відбулося. Про це в інтерв'ю розповідає політолог Вадим Васютинський, передають Патріоти України.

«Те, що рейтинг поповз вниз, не так його, як фракції, це зрозуміло. Але коли ми говоримо про масову свідомість, яка, на мій погляд, є вирішальною... Так ось, українська масова свідомість зайшла в стан завзятості», - зазначає Васютинський.
За його словами, Зеленський виступив таким собі рятівником від Порошенка. І цей стан завзятості ще залишається, так як поки немає занадто сильних негативних змін. Тому, за словами політолога, рейтингу Зеленського принципово нічого не загрожує.
З приводу майбутньої зустрічі «нормандської четвірки» Васютинський сказав: «На переговорах Путін щось кине Зеленському, щоб він міг похвалитися. Тому що для Путіна Зеленський вигідніше, ніж Порошенко. Зараз топити Зеленського Путіну, мабуть, не вигідно. Його можна поступово нахиляти туди, куди Путіну хочеться. Тому я думаю, що він Зеленському допоможе, і буде що показати людям. Як довго триватиме цей ефект, вже інше питання. Але я думаю, кілька місяців у Зеленського буде».

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...