На південному напрямку група з двох десятків окупантів здалася в полон, - Тарнавський

Фото: Нацгвардія України (ілюстративне фото)

Ще одна група російських військових здалася в полон на Таврійському напрямку за минулу добу. Йдеться про приблизно 20 окупантів. Про це повідомив командувач ОСУВ Таврія бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram в четвер, 28 грудня.

"В операційній зоні ОСУВ Таврія близько 20 окупантів здалися в полон. Також, за минулу добу, знищено та пошкоджено значну кількість бронетехніки ворога", - написав він.

За словами Тарнавського, противник зосередився на наступальних і штурмових діях на Авдіївському, Мар'їнському та Запорізькому напрямках.

"Ворог продовжує активні піхотні атаки за підтримки значної кількості бронетехніки. В цілому, на Таврійському напрямку 27 грудня ворог завдав 18 авіаударів, провів 38 бойових зіткнень і здійснив 985 артобстрілів", - зазначив бригадний генерал.

При цьому він вказав, що загальні втрати росіян за минулу добу склали 488 осіб і 105 одиниць військової техніки, а зокрема, 18 танків, 28 ББМ, 13 артсистем, 23 БПЛА, 16 автомобілів і сім одиниць спецтехніки, а також знищено склад боєприпасів.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...