На півдні України спостерігаються "неприємні дзвіночки": Погорілий розповів, де тисне ворог і чим це загрожує

На півдні України спостерігаються "неприємні дзвіночки". Російські окупанти намагаються тиснути на різних ділянках. Про це у коментарі YouTube-каналу РБК-Україна розповів співзасновник і аналітик платформи Deep State Роман Погорілий, передають Патріоти України.

"Якщо говорити в цілому, то неприємні дзвіночки, неприємна обстановка складається. Вони (росіяни - ред.) намагаються там тиснути на різних ділянках. Кожен ще бачить по-своєму південь, якісь різні райони", - сказав Погорілий.

За його словами, "для когось південь починається з Времівського виступу, для когось це Роботине, для когось це суто Херсонська область, хтось там географічно дивиться тощо". Але є різні зони, які викликають тривожність.

"Там Кам'янське, здається, якщо не помиляюся, це вже недалеко від Запоріжжя. Це район в сторону Новодарівки. Вони (росіяни - ред.) теж там намагаються активізацію якусь проявляти. Побачимо, як це все буде розвиватися", - додав аналітик.

Він зазначив, що в цілому у районі Времівського виступу в окупантів теж є певна активізація. І селище Золота Нива буквально вже майже вся "червоне".

"У них там активний тиск йде після їхніх останніх успіхів. Пішла активізація, але якихось масштабних наступальних дій немає. Це залежить від обстановки. Побачимо скільки ресурсів у московитів, скільки вони там готові задіювати і які в цілому у них плани там", - розповів Погорілий.

Він наголосив, що ситуація на цій ділянці фронту залежить також й від обстановки з боку українських військ.

"Тобто там втримаємо чи не втримаємо. Чи десь знайдуть слабке місце або не знайдуть. Але є дзвіночки, тому скоріше за все теж частіше буде згадуватися південь в цілому. Будемо бачити", - додав аналітик.

Зеленський хоче ще один шанс: "План перемоги - це спосіб контролювати три речі: війну, переговори і настрої еліти країн Заходу", - експерт

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 23:40

"Є політика хижацько-реальна, є політика медіа віртуальна. І коли для більшості суспільства контраст і розрив між ними стає дуже серйозним, концепт перетворюється у прожект. "План перемоги" Зеленського - це вже третій концепт Банкової після "формули ми...

На півдні України спостерігаються "неприємні дзвіночки": Погорілий розповів, де тисне ворог і чим це загрожує

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 22:55

На півдні України спостерігаються "неприємні дзвіночки". Російські окупанти намагаються тиснути на різних ділянках. Про це у коментарі YouTube-каналу РБК-Україна розповів співзасновник і аналітик платформи Deep State Роман Погорілий, передають Патріот...