На півночі Іраку загинули турецькі військові, Ердоган пообіцяв помститися

Унаслідок нападу сепаратистської терористичної організації на півночі Іраку троє військовослужбовців Збройних сил Туреччини загинули, ще четверо поранені. Про це повідомляє Anadolu Agency, передають Патріоти України.

«Сьогодні внаслідок нападу членів сепаратистської терористичної організації на півночі Іраку загинули 3 наших бойових товаришів і 4 отримали поранення. У регіоні триває операція проти сепаратистської терористичної організації», – повідомив міністр національної оборони Туреччини Яшар Гюлер.

Соєю чергою президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган зауважив, що понад десять терористів уже нейтралізовано. «Сепаратисти відповіли за пролиту кров і будуть притягнуті до відповіді й надалі. Наразі в районі операції Pençe і на півночі Сирії нейтралізовано 12 терористів», – сказав він.

Турецький лідер також висловив співчуття у зв'язку із загибеллю військовослужбовців на півночі Іраку, зазначивши, що їхня смерть не залишилася без відповіді.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...