​На початку року таке було важко й уявити: Бійці ЗСУ показали застосування американського танку під Курськом і розповіли про новий досвід (відео)

Українські бійці показали взаємодію БМП Bradley та танку Abrams у Курській області РФ. Відповідні кадри 28 жовтня опублікувала пресслужба 47-ї окремої механізованої бригади, передають Патріоти України.

"Це абсолютно новий досвід для бійців, сповнений викликів. Чи міг би хтось уявити ще пів року тому, що американська техніка буде на території ворога?", — зазначили у 47-й ОМБр.

В ході бою українські екіпажі "викосили ворожу посадку", вдаривши протитанковою ракетою TOW по укриттю окупантів та забезпечивши вогневу підтримку піхоті.

"Дуже "своєчасне" рішення": Прокурорам можуть різко підвищити зарплати, - нардеп Железняк

понеділок, 28 жовтень 2024, 21:50

Комітет Верховної Ради з питань бюджету відхилив поправки до законопроєкту "Про державний бюджет України на 2025 рік", якими пропонувалося відмовитись від збільшення видатків на виплату заробітних плат працівникам прокуратури майже на 3 млрд грн. Таким...

"Переведення медиків зі шпиталів у піхоту": У Генштабі спростували чергову божевільну заяву нардепки Безуглої

понеділок, 28 жовтень 2024, 21:15

У Генеральному штабі повідомили, що стабілізаційні медичні пункти підрозділів Збройних сил у районах ведення бойових дій посилять професійними медиками з метою максимального збереження життя українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленн...