На похороні був скандал між дружиною і коханкою: Мати покійного нардепа Полякова емоційно звернулася до українців на могилі сина (відео)

Мати народного депутата Антона Полякова, якого знайшли мертвим 8 жовтня в Києві, звернулася до українців. Жінка подякувала людям за підтримку та співчуття їхньому горю. Відповідне відео з'явилося на сторінці нардепа в соцмережах, зазначають Патріоти України.

"Вчора ми поховали нашого любого синочка Антона. Хочу сказати велике спасибі, дуже дякую, усім добрим людям за щире співчуття нашому горю", – емоційно каже жінка. "Сім’я народного депутата України Антона Полякова дякує всім, хто підтримав їх у складній ситуації. Вічна та світла пам’ять Антону Полякову", – мовиться у тексті публікації під відео.

Нагадаємо, церемонія прощання проходила 11 жовтня в будівлі філармонії в Чернігові, а близько 14:00 труну з тілом політика поховали на кладовищі "Яцево". Втім, не обійшлося й без невеликих скандалів. Ще вранці в будівлі філармонії вдова Полякова "наїхала" на нардепа Ганну Скороход, яка раніше жила разом з Антоном.

А пізніше, вже на кладовищі, Скороход на прощання поцілувала Полякова, що викликало обурення родичів покійного (нардеп був одружений).

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...