"На похороні я не був, тому що хворів. Не виховував сина, але я - батько": Росіянин вимагає свою частину "бойових" за ліквідованого окупанта

В одній із російських сімей спалахнув скандал через поділ грошей, отриманих за ліквідованого в Україні окупанта. Батько 28-річного Сергія Семенова, який прийшов до нашої країни вбивати, отримав чотири мільйони за сина, якого ніколи не виховував. Іншим родичам загарбника це не сподобалося. Про це повідомило одне з російських пропагандистських видань, передають Патріоти України.

Окупант служив у 454-му окремому батальйоні зв'язку 20-ї гвардійської мотострілецької дивізії, його знищили в Україні 9 липня. Мати солдата-окупанта заявила, що розлучилася з колишнім чоловіком, коли синові було 5 років. Він ніколи не цікавився дитиною, хоч жив на сусідній вулиці, багато пив і навіть плутав ім'я сина.

За її словами, чоловік згадав про дитину лише після того, як дізнався, що за її ліквідацію в Україні, йому належить "бойові" – третина від 12 мільйонів гривень.

Росіянка сказала, що нібито переживає не через те, що їй дістанеться менше грошей. Скандал на кістках сина вона влаштувала, бо вважає, що кошти за загиблого окупанта краще "перевести до притулку", а не давати колишньому чоловікові.

Сам батько загарбника визнав, що ніколи не виховував сина, але "він батько, тому має право". "Я ці гроші поклав у банк, нехай там лежать. За законом маю право. Кому я що зобов'язаний? Шматки починають тягнути, поділ пішов. Дружині моїй колишньій мало грошей поклали? Хоче стягнути з мене? Єдиний син у мене загинув. На похороні я не був, тому що сильно хворів. Не виховував я сина. Це – так, чесно", – сказав він.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...