На понад мільярд доларів: Яка країна зараз "постачає" Україні найбільше зброї

За майже два місяці війни воїни відбили в окупантів техніки більш ніж на мільярд доларів. Кількість обновок порахували фахівці порталу "Орикс", повідомляють Патріоти України.

11 сучасних безпілотників і гелікоптер, їм потрібно лише трохи фарби і можна в бій. Стали нашими 27-ім установок систем залпового вогню. Серед них і потужні «Урагани» та «Смерчі».

Уже закривають українське небо системи протиповітряної оборони - їх відбито майже 70. Серед наших унікальних надбань – новинка російського військово-промислового комплексу «Панцир –С».

Утратили російські артилеристи і кілька букетів САУ – «Півоній» та «Геоцинтів». Загалом 83 одиниці. Майже сотню машин спецтехніки залишили окупанти нашим оборонцям.

А ще 218 танків. Ринкова вартість - майже пів мільярда доларів. Серед них не лише Т-72, а й новітні Т-80 та Т-90.

Загалом вартість усієї техніки тягне на мільярд двісті мільйонів доларів. І це не остаточна цифра - кількість російської техніки, що тепер працює на потреби наших збройних сил, зростає щодня.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...