На Путіна чекають "великі сюрпризи": Правозахисник розповів, як у РФ готуються до держперевороту

У силовому блоці Кремля готуються великі кадрові перестановки, які передбачають фактичне наближення держперевороту. Як розповів російський опозиційний правозахисник Володимир Осєчкін, після повернення з Астани на диктатора Володимира Путіна чекають "великі сюрпризи". На нові посади претендують одразу три людини, всі вони - у фаворі президента РФ, пише Telegram-канал Кримський вітер, передають Патріоти України.

Зокрема, міністром оборони може стати головнокомандувач ВПС РФ Сергій Суровікін, директором ФСБ – керівник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин, а командувачем Росгвардією – глава Чечні Рамзан Кадиров.

"Стверджується, що перший крок до цього був зроблений, коли після вибуху на Кримському мосту Суровікін став командувачем угрупуванням військ в Україні. А пролобіювали це призначення Кадиров і Пригожин, знайомий з генералом по сирійській кампанії", - йдеться в повідомленні.

На думку Осєчкіна, ключовим сигналом до дії стала НП на Кримському мосту 8 жовтня. "Звичайно, в порівнянні з Суровікіним Шойгу виглядає нерішучою мимрею. Але ось вважати, що в рідному Путіну відомстві сидять запеклі дурні, які склавши руки тільки і чекають "кадрового банкету", було б наївно. Так чи інакше, початок перевороту покладено", - зазначив правозахисник, порадивши своїй аудиторії "запасатися попкорном".

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.