На Росії аварійно приземлився в полі "не имеющий аналогов в мире" ядерний ракетоносець Путіна

Ту-22М3 Росії здійснив аварійну посадку на грунт

Російський дальній бомбардувальник Ту-22М3 здійснив аварійну посадку на грунт в Астраханській області в через відмову двигуна. Про це повідомляє російське оборонне відомство, зазначають Патріоти України.

Подія сталась сьогодні 17 грудня 2019 року під час виконання планового польоту. Політ здійснювався без боєкомплекту. Якщо вірити заявам редакторів відомою своїми фейками "Звезды", руйнувань на землі вдалося уникнути, пілоти не постраждали та самостійно полишили літак.

Нагадаємо, що на початку 2019 року при посадці на військовий аеродром в Мурманській області розбився аналогічний літак, екіпаж повністю загинув. Тоді ж Міноборони РФ попалося на брехні щодо його бойового оснащення.

Ту-22М3 призначений для знищення цілей на території противника в стратегічній глибині. Максимальна швидкість бомбардувальника складає 2300 км/годину, дальність польоту – 7 тис км.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...