На Росії п’яний водій вантажівки розтрощив маршрутку з мешканцями ОРДЛО. Розлючені донеччани вимагають відкрити КПВВ з Україною, щоб не робити "гак" через РФ

На території Росії в понеділок розбився пасажирський автобус, який слідував за маршрутом Ростов-на-Дону - Горлівка. МНС РФ повідомляє, що в результаті аварії загинуло три людини. За даними журналістів, в салоні мікроавтобуса знаходилося 17 осіб. Мікроавтобус зіткнувся з вантажним автомобілем на трасі в населеному пункті Новошахтинськ (Ростовська область) , зазначають Патріоти України.

Телеграм-канал "Типовий Донецьк" опублікував кілька фотографій мікроавтобуса після зіткнення з вантажівкою - задня частина кузова машини зім'ята і розчавлена. Примітна реакція жителів окупованій території Донбасу, які заявляють, що мікроавтобус перевозив людей, які відвідували територію України.

Після того як російські найманці заблокували пряме сполучення між ОРДЛО і Україною, пасажирські перевезення почали відправлятися через територію РФ, значно збільшивши протяжність шляху, що, в свою чергу, збільшує ризик ДТП.

За даними обласного управління МВС, водій фури Volvo, який перебував за кермом з ознаками алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з мікроавтобусом Mercedes. У коментарях користувачі вимагають від влади ОРДЛО відкрити блокпости і дати можливість людям бачити своїх родичів.

ДТП сталося на тлі недавнього оголошення про економічне об'єднання ОРДО і ОРЛО. 15 вересня ватажки "ДНР" і "ЛНР" Денис Пушилін Денис Володимирович і Леонід Пасічник підписали "угоду" про створення "єдиної митної зони". За їхніми словами, "договір" націлений на розвиток економічної інтеграції "молодих республік".

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...