"На росіян чекає пастка": Експерт назвав два ключових напрямки для ЗСУ

Зараз українські військові наступають у напрямках двох стратегічно важливих населених пунктів: Роботине в Запорізькій області та Старомайорське на Донеччині. Головна ціль - перерізати наземний коридор до Криму для росіян. Про це Павло Нарожний розповів в ефірі телемарафону 9 вересня, передають Патріоти України.

"Величезна стратегічна ціль – це розрізати суходол. Коли ми цього досягнемо, у ворога почнуться величезні логістичні проблеми, і у них тоді не буде ніяких варіантів як в Херсонській області — відступити в Крим, а потім тримати оборону в Криму. Але тримати оборону в Криму їм буде не важко, а дуже важко", - каже експерт.

За його словами, для росіян це буде "пасткою". Там їх чекатимуть величезні проблеми будуть з логістикою, і лише питання часу, коли це станеться."Два основні напрямки, які є зараз. Це Роботине — тобто пробити три лінії оборони і обійти Токмак. Бо я більш, ніж впевнений, що Токмак ніхто не буде штурмувати, бо там теж є "укрєпрайон". Дійти до Мелітополя. Мелітополь – логістичний хаб. І другий напрямок наступу – це Старомайорське, Волноваський район. Так само: до Маріуполя дійти, і це теж буде величезний удар по логістиці ворога. Війна – це в першу чергу про логістику, як довезти боєприпаси, їжу, воду і особовий склад", - пояснив Нарожний.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...