"На російських ракетах є дата маркування. Деякі типи ракет сьогодні були фактично з конвеєра", - речник Повітряних сил

Росія витрачає на обстріли України більше запасів своїх ракет, ніж поповнює виробництво. За датою маркування "Калібрів" та Х-101 видно, що їх пустили в хід одразу з-під конвеєра. Про це розповів речник Повітряних Сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"На російських ракетах є дата маркування. Деякі типи ракет йдуть фактично з конвеєра. Наприклад, випущені влітку, восени. Це "Калібр" і Х-101. Можливо, "Іскандер". Вони витрачають більше запасів, ніж поповнює виробництво", – пояснив Ігнат.

Речник ПС ЗСУ зазначив, що запроваджені санкції на заборону постачання в РФ запчастин для виробництва ракет допоможуть вихолостити запаси агресора.

"Якщо додати до цього жорсткі санкції, які будуть виконуватися, контролюватися всіма державами, які можуть виробляти запчастини, то цей показник можна збільшити на нашу користь", - сказав речник Повітряних Сил України Юрій Ігнат.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...