На Росію чекає крах: мобілізація Путіна закінчиться катастрофою для РФ, - Данілов

Часткова мобілізація, яку оголосив російський диктатор Володимир Путін, закінчиться для РФ повною катастрофою. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов. За його словами, потрібно лише трохи почекати, передають Патріоти України.

Крах РФ настане, коли росіяни почнуть отримувати перші труни з тілами загиблих мобілізованих. Адже загиблі будуть вже не умовними контрактниками, а чоловіками, яких на забій відправив сам Путін.

"Це люди, яких закликав безпосередньо Путін нібито захищати Росію – від кого захищати, незрозуміло – тому що ми ж на їх територію не нападали. Ми знаходимося на території нашої країни, ми захищаємо її. Ми усвідомлюємо, що вся ця армія залишиться або там, сюди не дійде, або вони будуть утилізовані, як це бездоганно роблять ЗСУ, за що їм велике спасибі", - сказав секретар РНБО 29 вересня в ефірі програми Говорить великий Львів. Данілов додав, що більшість мобілізованих є вихідцями з мусульманських регіонів РФ, зокрема з Татарстану і Дагестану.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...