На Саакашвілі не назбирали? Стало відомо, хто очолив Аграрну партію України в поході до Верховної Ради

Першим номером у Аграрній партії став співучий ректор Поплавський.

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв, народний депутат Михайло Поплавський очолив виборчий список Аграрної партії України на позачергових виборах до Верховної Ради. Про це повідомили на з'їзді партії, передають Патріоти України із посиланням на її прес-службу.

"Політична рада партії провела своє засідання перед з'їздом, на якому одноголосно було погоджено сформований президією політичної ради партії, виборчий список кандидатів у народні депутати від Аграрної партії України в загальнодержавному окрузі… Перший – Поплавський Михайло Михайлович", - оголосив ведучий.

Другий номер у списку Аграрної партії - Лілія Бортич, член Політради Аграрної партії України. Третім став Денис Марчук, заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради. Четверте місце посіла 31-річна голова Молодіжного крила Аграрної партії, журналістка за фахом Анна Мадей. На п'ятому місці - політик Володимир Шушкевич.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...