"На себе подивися, урод, бл*": Нардепи влаштували гучний скандал у Нацраді з мовлення (відео)

У Нацраді з питань телебачення і радіомовлення, де сьогодні розглядалась можливість позбавлення ліцензії каналу NewsOne, виник скандал між народними депутатами України, передають Патріоти України.

У ході засідання член Нацради Ольга Герасим'юк надала слово народному депутату Вадиму Рабіновичу, який почав свій виступ російською мовою. При цьому вона нагадала Рабіновичу, що представники парламенту публічно і на офіційних заходах мають говорити українською мовою.

У відповідь Рабинович заявив, що закон про держмову не регламентує мову спілкування народних депутатів. Після цього в залі почалася бурхлива дискусія, в якій взяли участь нардепи від ОПЗЖ Нестор Шуфрич і Олег Волошин. Волошин, відповідаючи на одну з реплік, вигукнув: «А, "шматки л*йна?" Прошу припинити засідання через образи народних депутатів».

У засіданні оголосили перерву, але з'ясування стосунків між депутатами перемістилося в коридори Нацради. Один з учасників сварки заявив Волошину: "Ти наїв свою пику на українських податках, коли гинули наші воїни". Волошин у відповідь зірвався на грубість: "Ти на себе подивися, урод, бл*!". Тоді йому пригрозили «копняками».

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...