На щось натякає? Лукашенко закликав білорусів "взяти в руки голову" і задуматися про майбутнє, щоб "діти не ходили в постолах і під батогом"

"Президент" Олександр Лукашенко, який захопив владу в Білорусі, закликав білорусів задуматися про майбутнє країни, передають Патріоти України.

"Нам треба взяти в руки голову і задуматися про наше майбутнє. Саме в цей святий день Він (Господь. - Ред.) звідти попереджає нас. Він нас попереджає, щоб ми думали про майбутнє, думали про майбутнє наших дітей. Це дуже актуально і дуже важливо. Ми маємо розуміти, що тільки разом можемо врятувати цей клаптик землі, і наші діти зможуть після нас жити своїм розумом на своїй землі", - наголосив "президент", який захопив владу.

За словами Лукашенка, білоруси можуть "втратити це безповоротно". "Ну не хочемо ми, я це точно знаю, щоб наші діти ходили в постолах і знову під батогом. Ну не потрібно нашим дітям це", - додав він.

Цивільна авіація у небезпеці: Росія глушить сигнали GPS у районі Балтійського моря, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 10:44

Країна-агресор глушить GPS-сигнали, щоб захистити Калінінград від потенційних атак українських безпілотників. Зазначається, що це регулярна практика, яка становить небезпеку для цивільної авіації. Про це пише Financial Times із посиланням на міністрів ...

"Ще раз дивимося на цю карту": Скабеєва заявила, що Мінськ теж під прицілом ракет ATACMS

вівторок, 30 квітень 2024, 9:58

На тлі повідомлень про передачу ЗСУ американських далекобійних ракет ATACMS росіяни почали лякати білорусів, що під загрозою удару тепер не тільки регіони РФ та низка окупованих нею українських територій, а й навіть Мінськ. Таку версію почала розганяти...