На "Слузі народу" "шапка горить", і нерви не витримують: ТСК перервала до завтра засідання у cправі "вагнерівців" посеред виступу Бурби, коли топ-розвідник дійшов до найцікавішого, - нардеп Костенко

Безугла все більше дискредитує себе як політика, як і депутати монобільшості, що засідають в комісії

Тимчасова слідча комісія, на якій розглядають справу про так званих "вагнерівців", заслухала колишнього начальника Головного управління розвідки Василя Бурбу, а через деякий час "без пояснення причин" оголосила перерву до вівторка, повідомив нардеп "Голосу" Роман Костенко, зазначають Патріоти України.

Пряма мова Костенка: "ТСК, яка розслідує справу "вагнерівців" продовжила заслуховувати ексначальника ГУР МОУ Василя Бурбу.

Василь Бурба

Однак, коли Василь Бурба дійшов до надзвичайно важливої частини своєї доповіді, Комісія вирішила терміново оголосити перерву до завтра без пояснення причин".

Це вже четверте перенесення засідання ТСК з Бурбою.

"Бурба почав давати свідчення слідчій комісії, засідання почалося о 9.00. Йшлося про планування та хід операції. Однак, як стверджують наші джерела на засіданні комісії, як тільки Бурба почав давати свідчення про те, хто і за яких обставин дав команду перенести спецоперацію, голова комісії Мар'яна Безугла заявила про перерву. А в кінці перерви раптово заявила про перенесення засідання. Причини не озвучені. Сьогодні засідання не буде продовжене, хоча до кінця робочого дня депутатів достатньо часу, щоб дослухати Бурбу повністю", - свідчить Юрій Бутусов.

Нагадаємо, минулого тижня Бурба прибув на засідання ТСК, але під час засідання виявилось, що немає кворуму, хоча на початку він був.

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...