На Сумщині дрон окупантів атакував автобус з десятками пасажирів

У ніч проти п'ятниці, 14 червня, російські окупанти завдали удару по Україні, а вже вранці обстріляли Сумщину, є поранені. Про це повідомили на Facebook-сторінці Сумської обласної військової адміністрації, передають Патріоти України.

"Ворог продовжує чинити злочини проти мирного населення Сумщини. Сьогодні, 14 червня зранку росіяни, застосувавши FPV-дрон, обстріляли соціальний автобус в Есманській громаді Шосткинського району", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у маршрутному транспортному засобі перебувало понад 20 людей. За попередньою інформацією, три жінки отримали поранення різного ступеня тяжкості, їм було надано необхідну медичну допомогу.

Пасажирів автобуса евакуювали, наслідки ворожої атаки уточняються.


Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Змагання роботизованих систем: Росіяни розробили новий спосіб вистежувати українські морські дрони

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:10

Росіяни заявляють, що безпілотні вертольоти ВТ-30Е можуть виконувати моніторингові завдання цілодобово та за будь-яких погодних умов. . Російські окупанти для розвідки та відстежування українських безекіпажних катерів-камікадзе планують використовуват...