На Сумщині окупанти скидають з дронів-камікадзе бомби, - глава ОВА (фото)

На Сумщині окупанти скидають з дронів бомби на прикордонні райони. Про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, передають Патріоти України.

"Росіяни скидають бомби на наші прикордонні громади з дронів. Сьогодні о 10-й ранку ворог запустив три дрона-камікадзе з боєприпасами", - зазначив він.

Крім того, о 16:00 з ворожого квадрокоптера росіяни скинули осколковий гранатометний постріл. За словами Живицького, обидві події трапилися на території Краснопільської громади. "Постраждалих немає, пошкоджений будинок", - уточнив він.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...