На Таврійському напрямку є відчутні успіхи Сил оборони та просування вперед, - генерал Тарнавський

На Таврійському напрямку є відчутні успіхи Сил оборони та просування вперед. Про це заявив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський.

За словами Тарнавського, підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали 1344 вогневих завдання.

За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали більше трьох рот.

Знищено 51 одиницю військової техніки противника.

Зокрема 3 танки, 14 ББМ (БМП, МТЛБ), БпЛА "Supercam", БпЛА "Орлан-10", БпЛА "Merlin", 2 гармати 2А36 "Гіацинт-Б", 3 гармати 2С5 "Гіацинт-С", 3 самохідні артилерійські установки 2С7 "Піон", 2 самохідні артилерійські установки 2С3 "Акація", 2 гаубиці 2А65 "Мста-Б".

Також було знищено 6 складів боєприпасів ворога.

В свою чергу Маляр зазначає наступне: "не треба очікувати, що наступ - це щось дуже швидке. Це війна".

При цьому заступниця міністра запевняє, що в Сил оборони щодня є просування: "Так, це поступово, але наші закріплюються на рубежах і вони просуваються впевнено".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...