"На телефон приходить повідомлення від Богдана... Труба: "Ну, то що я казав. Два тижні є МВФ. Не чіпай "ПриватБанк" и НБУ", - "Трубу прорвало"

Телеграм-канал "Трубу прорвало" злив у мережу нову порцію компромату на українських топ-чиновників, передають Патріоти України. Цього разу на главу ОПУ Андрія Богдана і директора ДБР Романа Трубу. Цитуємо далі:

"Епізод відбувається 13 вересня 2019. Роман Труба, Олександр Удовиченко - керівник управління внутрішнього контролю ДБР.
Труба отримує від "Руслана" (Рябошапки) інформацію про необхідність зупинити обшуки в Дніпропетровській міськраді. Удовиченко набирає слідчого і перепитує, чи вони не проводять обшуки. Після цього до Труби на телефон приходить повідомлення від Богдана.
Труба: Ну, то шо я казав. Две недели є МВФ. Не трогань Приватбанк и НБУ.
Удовиченко: Це хто написав?
Труба: Б.А.Й".


Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...