"На той час це вже буде територія України": Макс Барських висміяв фейк про свій концерт у РФ (фото)

Після початку повномасштабної війни в Україні Макс Барських відмовився від співпраці з Росією, заборонив будь-яке використання своїх пісень на території країни-агресора та вступив до лав ЗСУ. Незважаючи на радикальну позицію щодо ворога, в мережі з'явилися фотографії з анонсом майбутніх концертів Барських в РФ, передають Патріоти України.

На афішах зазначено, що 26 серпня український співак має виступити у Санкт-Петербурзі у спортивному комплексі "Ювілейний" із концертом "Музика поза політикою".

Співак, який вирішив через війну відмовитися від російської мови у своїй творчості, не став мовчати про фейк. В Instagram Барських висміяв спробу зруйнувати його репутацію в Україні.

"Пропагандисти біснуються від убогості та безсилля, як звичайно виконуючи роботу на 2 з мінусом, - написав виконавець. - Порада: не зменшуйте обертів, ми запаслися попкорном і з цікавістю спостерігаємо, як повільно, але вірно ви самі тягнете себе на дно!"

Шанувальники співака підтримали його дотепними коментарями. "Вони вже, напевно, просто двійника собі зробили твого" , - пишуть люди. "Накосять бабла, а потім скажуть, що він нас кинув і не приїхав". "Якщо ще й квитки можна купити, то просто звичайний кримінал. Зберуться всі на концерт, вийде якийсь фраєр і заспіває Мурку". "Своїх розводити - це на расєє національний спорт". "Так усе правильно, на той час це вже буде територія України".

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...