На третій рік війни: Стало відомо, скільки українців повністю схвалюють діяльність Зеленського

У лютому 2024 року порівняно з вереснем 2023 року знизилася частка українців, які повністю схвалюють діяльність президента України Володимира Зеленського з 42% до 22%. Водночас 41% українців відзначили, що "скоріше схвалюють" діяльність глави держави, передають Патріоти України.

Це випливає з результатів опитування Соціологічної групи "Рейтинг" від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту. Так, 22% українців повністю підтримують діяльність президента, у той час, як 15% навпаки – виявили повну незадоволеність його діями.

Решта 18% опитаних заявили, що "скоріше не схвалюють" діяльність Зеленського, 41% – скоріше схвалюють", тоді як 4% українців відмовилися відповісти.

У вересні 2023 року повну підтримку діям президента висловлювали 42% опитаних. Однак протягом п'яти місяців цей показник знизився на 20%.

Також 77% українців заявили, що "повністю схвалюють" діяльність Збройних сил України, а 24% – повністю підтримують діяльність міністра закордонних справ України, Дмитра Кулеби. Зазначимо, що опитування відбувалося з 17 по 21 лютого 2024 року через телефонні інтерв'ю з використанням комп’ютера.

Усього було опитано 2000 респондентів, що проживають у всіх регіонах України, за винятком окупованих територій, та віком від 18 років і старше. Вибірка не охоплює українців, які тимчасово перебувають за межами країни. Помилка репрезентативності дослідження не перевищує 2.2%. Фінансування дослідження здійснювалося Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...