"На це можна дивитися вічно": У мережі показали відео палаючого російського танка

Українські захисники з Державної прикордонної служби спалили російський танк. Четверо прикордонників показали палаючу російську бронетехніку на відео, передають Патріоти України.

Один з воїнів і бідкається, що танк краще було б "затрофеїти". "Ви ж знаєте, на що можна дивитися вічно. На відео – результат злагодженої роботи прикордонників із позивними "Рубіж", "Мускат", "Джоні" та "Троянда". Правда, один з них все ніяк собі цілий танк не затрофеїть, тому трохи засмутився", - з доброю іронією коментують автори каналу "Оперативний ЗСУ".

На відео видно, як горить російський танк. За кадром український прикордонник бідкається: "Ну просив же! Просив як людей: хочу танк. Ну на хіба його палити? Для чого?". Він переводить камеру на одного з побратимів, який, судячи з усього, і позбавив товариша потенційного трофея. "Наша, наша робота! Горить!" - тішаться воїни.


По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...