На цей раз підібрали правильну сорочку: На честь ювілею незалежності Зеленський у вишиванці 30 разів віджався на брусах і передав челендж Бубці (відео)

Президент Володимир Зеленський віджався 30 разів на брусах у рамках челенджа #ЗдороваУкраїна30. Він передав естафету голові Національного олімпійського комітету Сергію Бубці та українській олімпійській команді. Відповідне відео оприлюднене на сторінці президента в Facebook, зазначають Патріоти України.

“Я, Володимир Зеленський, президент України, приймаю челендж #ЗдороваУкраїна30 і передаю його НОК України та олімпійській команді / NOC of Ukraine and the Olympic Team”, – сказав глава держави.

Він зазначив, що для участі в челенджі необхідно надіти вишиванку, виконати будь-яку фізичну вправу 30 разів і назвати людину, якій передаєш завдання.

На відео Зеленський в чорно-білій вишиванці, шортах і кросівках відтискається на брусах десь на спортивному майданчику.


Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...