"На ці гроші ми побудуємо будинки для українців": Мер Лондона пропонує конфіскувати нерухомість російських олігархів

Мер столиці Великої Британії Садік Хан запропонував конфіскувати нерухомість, яка належить російським олігархам, продати її та побудувати нові будинки для українців. Про це пише LBC, передають Патріоти України.

"Я закликав уряд накласти арешт на майно, яке належить союзникам Путіна, а також створити ефективний реєстр бенефіціарних власників закордонного майна", - сказав мер Лондона.

За його словами, вартість нерухомості росіян, причетних до корупції, у Лондоні 2022 року оцінювалася міжнародною неурядовою організацією Transparency International у 1,1 мільярда фунтів ($1,4 млрд). На ці гроші можна було б збудувати понад 4 тис. будинків для біженців з України.

"Міністри повинні терміново вжити заходів щодо конфіскації майна, яке було куплено друзями Путіна, щоб ми могли використати доходи від цього на користь тих, хто цього потребує", - додав Садік Хан.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...