На Україну чекає ще одна війна з РФ: Військовий експерт спрогнозував терміни

На Україну чекає ще одна повномасштабна війна з РФ, яка "умогилить московський імперіалізм". Таку думку військовий експерт Петро Черник висловив в ефірі Радіо НВ, передають Патріоти України.

За його прогнозами, нові широкомасштабні бойові дії між Україною та РФ можуть виникнути як через півроку-рік, так і через 5-10 років. Крім цього Черник висловив упевненість, що триваюча війна не закінчиться швидко, як припускають деякі експерти та фахівці.

"Я не маю оптимізму, що ця війна закінчиться швидко. Більше того, схильний до концепції, що на осінь активна фаза бойових дій стихне, настане якась справжня оперативна пауза, бо зараз ніякої оперативної паузи насправді не було, тільки пониження артилерійського впливу, однозначно завдяки системам HIMARS.

А потім, через якийсь час, півроку-рік, важко сказати, може п’ять, а то й 10, повторна і кінцева російсько-українська війна, яка має умогилити московський імперіалізм як такий, третього не дано. Або ми їх, або вони нас", - висловив думку експерт.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...