На війні в Україні загинув "вагнерівець"-ексдепутат від партії Путіна, засуджений за наркотики

На війні проти України загинув ексдепутат пропутінської партії "Єдина Росія" Радянського району Самари Денис Штейн, який був засуджений в РФ за збут наркотиків. Про це інформують місцеві самарські медіа, передають Патріоти України.

Суд рік тому визнав Штейна винним у збуті наркотиків, у його будинку оперативники знайшли згортки з дозами мефедрону.

Ексдепутата запроторили до колонії суворого режиму, однак там він провів лише кілька місяців. Адже члени ПВК "Вагнер" завербували злочинця на війну проти України, пообіцявши йому після цього помилування.

"Вербувальники ПВК "Вагнер" забрали на війну сотні самарських ув'язнених, обіцяючи помилування – часто їх відправляли штурмувати території та першими проходити мінні поля", – зазначається в повідомленні місцевого видання.

Особливий план: Ізраїль запропонував розділити контроль над сектором Гази з низкою арабських країн, - NYT

субота, 4 травень 2024, 21:27

Високопоставлені чиновники офісу прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу непублічно запропонували розділити контроль над територією Гази з альянсом арабських країн, включаючи Єгипет, Саудівську Аравію, ОАЕ та США. Про це повідомляє The New York Ti...

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...