На війну не доїхав:У РФ раптово помер чиновник-"мобік"

У навчальній частині Тюмені раптово помер мобілізований. У нього зупинилося серце, хоча жодних скарг на стан здоров'я не було, запевняють медики, інформують Патріоти України.

Як повідомляє "Медуза", чиновник управління мінсоцрозвитку Пермського краю Дмитро Мошев помер "від зупинки серця". 49-річний чиновник не звертався до медиків зі скаргами на роботу серця.

"Мобіки" та війна в Україні

21 вересня в Росії оголосили часткову мобілізацію. Міністр оборони Сергій Шойгу повідомив, що 82 тисячі призваних в рамках часткової мобілізації вже направлені на фронт. Ще 218 тисяч нібито приходять підготовку. За оцінками ЗМІ, Росія зібрала насправді щонайменше 492 тисячі мобілізованих.

Мобілізовані у Росії помирають ще до того, як їх відправили на фронт. Деякі роблять суїцид. Інші гинуть за нез'ясованих обставин. Нещодавно у Курській області РФ "мобік" випадково застрелив товариша по службі з автомата.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...