На Волині прогриміли вибухи: воїни ЗСУ збили ворожі БПЛА, є загиблий і поранені

У понеділок, 25 липня, військові Збройних сил України збили у Волинській області два ворожі безпілотники. Внаслідок падіння уламків загинула одна людина, є також поранені. Про це повідомив у Telegram-каналі глава Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, передають Патріоти України.

Він не уточнив, чи це були російські дрони, чи вони належать сусідній з областю Білорусі. "25 липня на Волині було чутно вибухи. Це робота протиповітряної оборони. Зокрема, військові збили два БПЛА. Уламки одного з них пошкодили приватні будинки", – написав він.

Одна людина загинула, кілька поранених було доставлено до лікарні. За даними місцевих Telegram-каналів, загиблому чоловікові було 66 років. Також повідомляється, що опіки дістали діти.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...