На ворогів тут чекає лише пекло: ЗСУ показали, як наші гелікоптери Мі-8 ведуть вогонь по позиціях окупантів (відео)

У відкритому доступі з’явились унікальні кадри роботи української авіації по позиціях російських окупаційних військ, передають Патріоти України.

Зокрема, на відео зафіксовано, як одразу чотири гелікоптери Мі-8 влаштовують ворогові "спекотний" день на одному з напрямків фронту.

У підписі до відео не зазначається, де саме відпрацювали наші гелікоптери. Утім синхронну роботу воїнів Повітряних сил вдалося зберегти в архівах війни.

Про Мі-8

Багатоцільовий гелікоптер, один з наймасовіших в історії авіації. Широко використовується для виконання багатьох цивільних та військових завдань.

Серед численних модифікацій гелікоптера – експериментальні, пасажирські, транспортні, багатоцільові, ударні та гелікоптери спеціального призначення (наприклад, лісопожежна чи морська-рятувальна модифікація).

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...