"На все воля Путина": Журналіст пояснив, як Зеленський став заручником глави Кремля (відео)

Пообіцявши досягти миру на Донбасі, президент України Володимир Зеленський по суті опинився в заручниках у Кремля. Адже в реальності припинити війну може тільки той, хто її розв'язав, - Росія. І рішення про це може ухвалити винятково президент країни-агресора Володимир Путін. Про це попередив у своєму відеоблозі на YouTube український журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

"Українська влада потрапляє в заручники до Кремля. Тому що коли у нас в Офісі глави української держави говорять: "Мир! Мир! Мир!", а забезпечити ми цей стан об'єктивно не можемо (бо ми не нападали на інші країни – ми тільки захищаємося), то хто може дати гарантію, що після відведення військ у тому ж Золотому і Петрівському все припиниться? Тут на все воля президента Російської Федерації. Як він себе поведе – велике-велике питання", – із побоюванням зазначив він.

Також Цимбалюк нагадав, для чого в принципі Росія розв'язала війну на українському Донбасі. Він наголосив, що пропагандистські гасла про "захист російськомовних" не мають нічого спільного з дійсністю. "Тут не треба забувати причинно-наслідкові зв'язки: окупували наші російські "друзі" Донбас не просто так, не для захисту якихось російськомовних. На російськомовних їм начхати. Ні, це кривава рана на тілі України і відволікання уваги України і світової спільноти від окупації Криму", – пісумував журналіст.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...