"На вулиці лежать, як дошки. Там запах… божевільний": Окупанти зберігають свій "вантаж 200" просто неба (аудіо)

Росіяни складають тіла вбитих просто неба / фото REUTERSТіла вбитих в Україні російських окупантів масово складають просто неба, а потім відправляють додому в закритих трунах, адже вони починають розкладатися. Про це свідчить нове перехоплення, опубліковане СБУ, передають Патріоти України.

Під час розмови двоє окупантів обговорюють загибель свого товариша. Один розповідає, що загарбник отримав смертельне поранення, але обличчя майже не пошкодилося, та й кінцівки цілі. Другий дивується, адже окупанта привезли додому в закритій труні.

Однак окупант пояснює йому, що тіла вбитих росіян складають просто неба. Вони починають розкладатися. Щоб не шокувати суспільство, хоронять загиблих у закритих трунах.

"Вони штабелями лежать. Ні в холодильниках, ніде. Просто на вулиці лежать, як дошки. Там запах… божевільний", - розповідає окупант.

Як свідчать попередні перехоплення СБУ, загарбники намагаються приховати масштаби втрат, тому везуть "вантаж 200" вночі й невеликими партіями. І поки тіла чекають своєї черги, починають розкладатися.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...