На виїзді з Польщі виникли величезні затори: Українці перед Великоднем почали масово повертатися додому (фото)

Державна прикордонна служба відзначає останніми днями збільшення транспортного потоку з боку Польщі. Українці, які змушені були залишити рідну країну через вторгнення російських окупантів, усе частіше виявляють бажання повернутися додому. Про це повідомляє пресслужба правоохоронного відомства у Facebook, передають Патріоти України.

Щоб прискорити процес ідентифікації особи та знизити трафік, що створює затори, прикордонникам довелося збільшити штат працівників на окремих контрольно-пропускних пунктах. Зокрема йдеться про:

– Дорогуськ – Ягодин: тут на в'їзд в Україну зосереджено близько 1000 легкових автомобілів та близько 150 вантажівок;

– Корчова – Краковець: понад 400 легкових авто та 350 вантажівок;

– Медика – Шегині: близько 900 легкових автомобілів та 200 вантажівок.

ДПСУ закликає враховувати локації з можливим скупченням автомобілів та вибирати для повернення інші напрямки. Це допоможе зробити прибуття більш оперативним та комфортним.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...