"На их частотах появились украинские каналы": Зникнення росТБ у Донецьку схвилювало окупантів

Роман Манекін пригрозив місцевим "соціальною шизофренією" через перегляд українських телеканалів.

Роман Манекін. Фото: соцмережі.

В окупованому Донецьку зникають російські телеканали. Про це написав у Telegram місцевий пропагандист, "політичний консультант" влади невизнаної "ДНР" Роман Манекін, передають Патріоти України.

"Вранці посипалися дзвінки та повідомлення в "личку", що в Донецьку один за іншим випали з ефіру спочатку російські радіоканали, а потім і TV, а на їх частотах з'явилися українські. Що це було?" - цікавиться Манекін. Сепаратист був вкрай роздратований тим, що жителі окупованих районів на карантині будуть через телеекрани отримувати точку зору Києва на те, що відбувається на Донбасі.

"Якщо ви не знали, повідомляю, що безпосередньо причетний до появи в Донбасі російських теле- та радіоканалів, російського ТБ", - написав росіянин Манекін. Він пригрозив жителям "соціальною шизофренією" через перегляд українських телеканалів. Пособник бойовиків також вимагає покарати винних.


Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....