На Заході знову робити "реверанси" в бік Росії: Жорін пояснив, на що штовхають Україну

Екскомандир "Азову", заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін розкритикував позицію Заходу щодо війни в Україні та її вступу до НАТО. На його думку, там досі сподіваються на домовленості з Росією. Про це йдеться у дописі екскомандира "Азову".

"Насправді, враховуючи "блискавичну" реакцію західних країн на небезпеки, в тому, що НАТО нас врятує від РФ - я теж сильно сумніваюсь. Та суть цих заяв в іншому - вони досі сподіваються на домовленості з Росією, досі не можуть вилізти зі слабкої тєрпільської позиції", - написав він.

Жорін вважає, що на Заході знову починають обговорювати поступливі "сценарії закінчення війни", а президент США Джо Байден робить так звані "реверанси" РФ, публічно заперечуючи необхідність вступу України до НАТО для збереження миру.

"Історія нікого нічому не навчила. Відсутність адекватної реакції на виклики сьогодні = втрати та ганьба завтра", - додав Жорін.

Зазначимо, що екскомандир "Азову" таким чином відреагував на заяву президента США Джо Байдена в інтерв'ю TIME щодо того, що Україні не обов'язково входити до НАТО, аби зберегти мир після завершення війни з РФ.

Проте Байден додав, якщо Захід дозволить Україні впасти, то далі впаде Польща і в регіоні продовжиться нестабільна ситуація.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...